I bilen påväg mot...

Hemmet!!! Äntligen kan jag känna litegrann, har ju varit ute på vift i drygt en vecka nu.
Just nu är vi utanför Jönköping, så vi har ungefär 35 mil kvar..


Semestern i sig då. Jo den har varit bra, lite tråkigt väder till och från bara, men annars så! Skönt att komma hemifrån ett tag och inte behöva bry sig om allt för mycket.


Vi åkte tidigt förra lördagen, vårat mål var Kungshamn, närmare bestämt Wiggersviks camping, där vi hyrt en mysig liten stuga. Jag, Nicklas och Vilja bodde där, och Nicklas bror, mamma och syster bodde i ett tält precis utanför oss.
Vi bodde ett stenkast ifrån Smögen. Så sjukt mysigt!

Vi åkte vidare i fredags, då var vårat mål Halmstad. Eller närmare bestämt Frösakull, där Nicklas morbror med familj var. Bodde precis vid stranden :)


Men nu blir det snart ett stopp för lite mat. Skriver troligtvis mer sen, eller imorgon. Då även bilder kommer upp!

Tummen upp

Yes, onsdag idag, lördag närmar sig! Den här veckan har gått riktigt fort än så länge :)

Sitter just nu ute på balkongen och väntar på solen, härligt härligt! Funderar på om man ska börja skriva den där listan som jag pratade om igår. Hann ju inte med det igår.

Efter BVC så blev det att vi hamnade hos mamma och pappa, stannade även över en middag, mycket gott! Grillat, yummie! :)

Framåt kvällen fick Vilja som väntat feber av sprutorna. Hon klarade sig förra gången, men den här gången blev hon riktigt hängig. När vi kom hem igår kväll tog Nicklas tempen på henne, vilket visade sig vara 39,2. Vi avvaktade med att ge henne panodil då jag inte är något större fan av att ge henne det. Hon lyckades somna runt halv tolv.
Jag lyckades dock inte somna, låg och vände och vred på mig..

Vilja vaknade igen runt 2-snåret. Då tog vi tempen på henne igen, 40.1.. Då hade vi inte längre något val kände vi, så hon fick en panodil, och somnade ganska omgående.. Sen sov hon ganska ostört förutom att hon vaknade och va lite hungrig. Sen sov hon ända fram till 10 (!!) idag. Men då var febern borta, så det känns bra iallafall!


Idag blir det nog inte många knop gjorda, vill stanna hemma med Vilja så hon repar sig ordentligt.

Nej om man ska göra någonting att äta kanske?

Later...

Dags för bvc.

Japp, då var lunchen avklarad.

Nu är det BVC som gäller, idag blir det vägning och mätning som vanligt, men även 5 månaders sprutor. Hoppas på att det går lika bra som 3-månaders sprutorna, men vi får se. Nu måste jag väcka lillfian, Nicklas är här om en halvtimme. BRÅDIS!


Hörs sen :)

Rubrik

Yes, tisdag idag...

Inte långt kvar tills vi åker till västkusten nu.. Tidigt på lördag morgon går volvon, inklusive takbox mot kungshamn och smögen. För att efter att ha spenderat en vecka där, åka vidare mot Halmstad där vi stannar ytterligare några dagar!

Idag har jag tänkt mig att skriva ner lite vad vi ska packa och behöver handla, så jag inte står där på fredag och inte vet varken ut eller in.

Men nu, lunch!

Varför?

Varför ljuger du för mig?
Varför känner jag mig minst uppskattad av alla i hela jävla världen?
Varför ska jag gråta minst varannan dag?
Varför kan inte jag bara få vara glad?
Varför kan inte du vara ärlig?
Varför kan jag inte bara få veta sanningen?
Varför ska du bestämma saker åt mig, när du själv inte kan hålla dig till samma saker?
Varför ska jag känna mig så jävla sviken?
Varför ska allt vara så jävla svårt?
Varför ska allt gå käpprätt åt helvete?



VARFÖR?!?!?

RSS 2.0