27/4 = Halsoperation..

När jag vaknade imorse hade jag riktigt ont i magen, var grymt nervös inför operationen! Men samtidigt kände jag att det skulle bli skönt att få det gjort och slippa all jävla halsfluss..

Vid 8 lämnade jag Vilja på dagis och informerade om att jag skulle opereras och att jag därför kunde bli lite sen vid hämtning..
Halv elva hämtade pappa mig utanför mitt hus, sen åkte vi mot sjukan.. Väl där fick jag ett armband och blev hänvisad till dagvårdsavdelningen. När jag fick min säng och kläder så var jag, om möjligt, ännu mer nervös.

Fick vänta i någon dryg timme tills det var min tur att åka upp till operation. Där fick jag en nål i armen och blev informerad om hur allt skulle gå till. Sen fick jag lite olika fina saker i blodet. Var bland annat nåt mot illamående, sen smärtstillande då allt började snurra. Därefter tröck dom i sömnmedlet ganska omgående. Minns inte så väl, men har ett svagt minne av att dom pratade om att jag skulle drömma mig bort nånstans till nåt varmt och fint ställe. Då skrattade jag till lite, därefter slocknade jag :P Mamma var med hela tiden tills jag hade somnat och det tackar jag för! Hade inte vågat om jag inte haft henne eller pappa där, fegis som man är :P


Jag vaknade av att någon skakade lite lätt på mig och sa mitt namn.. Undrade först vart fan jag hade däckat, men kom ganska snabbt på att jag ju faktiskt var på sjukhuset och att jag förmodligen hade opererats..
Jag var riktigt trött, men kände inte av så mycket av halsen.

Någon kvart senare kom sköterskor från min avdelning och hämtade mig. Fick ligga på avdelningen i ytterligare någon timme och vänta på att läkaren som hade utfört operationen skulle komma och prata med mig.
Somnade till en stund innan det, därefter kom han och pratade.
Han tyckte jag såg pigg ut (kändes som att jag inte sovit på en vecka, men nickade och log litegrann).. Och frågade om jag var redo att åka hem. Han hade skrivit ut smärtstillande som fanns att hämta på apoteket.

Och här sitter jag nu, känns som att jag har halsfluss.
Men som jag redan sagt till många; jag har hellre ont i några dagar nu för att sen slippa skiten. Än att åka på halsfluss typ 14 gånger om året.


RSS 2.0