En trött mamma, en ännu tröttare dotter.

Ja, så i tisdags började Vilja dagis. Det verkar jättebra där! Lugna fina barn, bra fröknar samt bra miljö. Där ska hon nog kunna trivas :)

På tisdagen var vi där från nio till tolv ungefär. Gjorde inte så mycket. Var med på samlingen och även lunchen. Vilja fick beröm för att hon äter så bra :)

På onsdagen var det menat att vi skulle vara med på vilan efter lunchen, men en viss dam ville hellre titta på sovande barn än att sova hon med. Så då bestämdes det att vi skulle gå hem så hon fick sova lite, och komma tillbaka på torsdagen igen.

Sagt och gjort. Igår var vi där igen, eller ja.. Jag var där max en halvtimme, sen skulle vi prova vinka. Men vad händer? Jo allt går skitbra och Vilja vinkade glatt åt mig när jag gick. Efter ungefär en timme ringer en av fröknarna, jahapp där var det kört tänkte jag som skulle på ett möte, men icke. Hon skulle bara tala om att allt går jättebra och att hon gick runt och lekte förfullt :)
Så vid ett gick jag för att hämta henne, då låg hon fortfarande och sov. Men blev hyfsat glad när jag väckte henne iallafall :P


Hela veckan har vi gått upp runt halv sju-sju. Något som jag inte är riktigt van vid då hon alltid sovit till iallafall nio på mornarna. :P Så igår var jag så trött så jag gick och la mig halv tio, haha! När hände det sist?! :P


Så idag kom N och hämtade Vilja för att ha henne över helgen. För på måndag är det dags för dagis igen. Hoppas på att det går lika bra då! :)


Nu är jag hos älskling igen. Mys! Och imorn ska vi på bandy! Det blir nice :) Nu, tv!
Hörs.

Vilken skönhet

Att Vilja älskar kameran är ingen hemlighet, men hur kan hon bli så förbannat söt på alla bilder???










Vilja var ju självklart tvungen att kolla så tårtan var godkänd!


Fredag...

Imorse när jag vaknade började jag med att ringa mamma, när hon svarar och jag säger Hej förvånar jag mig själv genom att låta som en karl. Blev nästan rädd där... Plus att det kändes som att jag svalt 5 kilo damm.. Hostade så fort jag öppnade munnen :S
Nu känns det lite bättre men jag antar att det kommer tillbaka ikväll/inatt..

Vad jag har sysslat med idag är rensning och städning. Började med att rensa bland Viljas kläder, väl klar där kände jag att jag likagärna kunde fortsätta med allt annat som behövs rensas. Nu är jag klar, med undantag för klädkammaren som jag inte tänker ge mig på idag..


Om några timmar kommer min prinsessa hit, det blir mysigt :)

Nu ska jag snart iväg och kolla vad dom ska ha för att laga min svarta fina dator som hela skärmen är sprucken på. Sen vidare för att handla, antar att det blir maxi.

Först ska jag lägga upp några bilder på Vilja, men det får bli ett eget inlägg :)

Min lilla stjärna!



Min lilla stjärna som börjar bli stor. På tisdag börjar hon
dagis.. Alla dagar du inte är här hos mig saknar jag dig
oerhört mycket. Desto roligare har vi när du är här.
Att en sådan liten människa kan ha så mycket bus och
hyss för sig är nästan sjukt. Men att hon kan locka fram
så mycket skratt med sina påhitt är så underbart.
Jag älskar dig mer än vad jag själv kan förstå. Jag kommer
alltid finnas vid din sida, i vått och torrt.

Du är den starkaste stjärnan på min himmel <3


Börjar känna mig någorluna bra..

Jag undrar fortfarande vad det kan ha varit som jag åkte på igår.. För nu känner jag mig redan hyfsat bra :S Nu är det bara halsen som spökar.. Nåja,kommer förmodligen inte trilla av pinn av detta iaf..


Ikväll ska jag och Milla sitta uppe och kolla på damhockeyn och därefter herrhockeyn. WUNDERBAR!



RSS 2.0